Essence 165 Here's My Number - Sparkle Sand Effect / Dokulu Oje ve Siyah Beyaz Puantiyeli Nail Art

09:00

Merhaba kızlar :)
Bu başlık gelmiş geçmiş en uzun yazı başlığı oldu sanırım ^,^
Essence' in dokulu ojesini geçenlerde Rossmann alışverişim sayesinde keşfetmiştim.. O zamandan beri sık sık kullandım ve çoook sevdim.. Dokulu olmasının yanı sıra rengi de çok güzel. İçinde ki minik ışıltıları ise sıradan bir texture ojeden Essence i ayıran bir başka özellik.. Kuruma hızı ise mükemmel! Bütün Essence ojelerde yaşadığım 2. günde soyulma durumu bu ojede de mevcut ne yazık ki. Fiyat açısından bakarsak, diğer bütün dokulu ojelerin içinde en uygunu! Yerel firmaların dokulu ojeleri bile 5 liradan fazla. Ama Essence fiyatı diğer ojeleriyle aynı tutmuş yani 2.95. Ben birde bu güzellikleri yalnız bırakmayıp iki tırnağıma puantiye yaptım. Umarım beğenirsiniz!


Siz sormadan söyleyeyim "Evet resmi kucağımda çektim ^,^" imza: Tembel Blogger :*

(Kırılan tırnaklarım halaaa uzamadı ve kırılmaya devam ediyor =( ühüü )


Siz bu dokulu ojeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullandınız mı? Yoksa o pütürlü doku sizi rahatsız mı etti? Hadi hadi paylaşııın ^,^


Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

10 yorum

  1. Cok guzel olmus:) ben puturlu oje cok sevemiyorm hic almadomda ama simli ojelerimin ustune bikac kat parlatici suruyorum ozmnda turnagim kalip gibi oluyo bi yolunu bulmalilar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlım :) Normal simli oje kullan o zaman canım onlar böyle pütürlü olmuyor Flormar' ın bir serisi hem simli hem de pütür pütür durmuyor :)

      Sil
  2. Heyy bebeğim harika olmuş bayıldım !! beşiktaş geldi gene aklıma <3<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim bebeğiim :) fanatik seni :)

      Sil
  3. ben bayılıyorum bu dokulu ojelere maddi imkanım el verse piyasada ne kadar renk var hepsini toplarım o derece:) bu ojeyi de aldım ama henüz sürme imkanım olmadı uzun tırnakta çok daha hoş görünüyorlar ondan kaynaklı kırılan tırnaklarımın uzamasını bekliyorum maalesef:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bekledim ama dayanamadım çünkü tırnaklarım çok yavaş uzuyorlar onlar uzarken diğerleri de kırılıyor derken baktım ki olacak gibi değil sürdüm gitti :)

      Sil
  4. Ya tatlım cok guzelmis bu oje . Sen nereden buluyorsun boyle tatlı ojeleri . Ve bebegim ojeyi silerken zor cıkıyor mu? Ben sırf boyle ojeleri zor cıktıgı icin surmeye cekiniyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tatlıımmm :) Pamuğu üzerinde bi 30 sn bekletiyorum ve siliyorum kolayca çıkıyor tatlım ^,^

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe