Göz Kalemlerim ( Avon, Max Factor, L'oreal, Emily, Golden Rose, Rival de Loop, Ellen Betrix)

16:03

Herkese merhabalar..

Bu aralar yazılarım gecikebilir taşınma telaşındayız ama daha aldığımız evin tadilatı falan var. Kısacası işim başımdan aşkın.. Bu yüzden beni mazur görün bu süre içinde..
Evet gelelim günün konusuna. Göz kalemlerimi tek tek paylaşmak yerine toplu halde paylaşıp hepsini bir arada görmeniz bana daha mantıklı geldi. Yeni kalem aldığım zaman onu ayrı bir yazıda paylaşırım artık..

Soldan sağa kalemler;
Avon, Max Factor, L'oreal, Emily, Golden Rose, Rival de Loop, Ellen Betrix, L'oreal, İsmi kaybolmuş ama eyebrow yazıyor kaşını kim mavi boyamak isterse artık =) ve  Oriflame.

Bileğimde ki swatch da aynı şekilde sıralı ve Avon'un siyahı oldukça solukken Emily 101 ve Elen Betrix' in siyahı gayet yoğun ve yumuşak.
Max Factor kalemin rengi 050 Charcoal Grey oldukça koyu bir gri. Göze sürdükten sonra hafif mavileşme yapıyor.
L'oreal yeşil kalem hafif simli ve güzel bir yapısı var bu bana hediyeydi. Sanırım ismi Frozen Chestnut.
Golden Rose 312 beyaz kalem tam anlamıyla rezalet! Oldukça sert ve renk vermeyen bir yapıda ayrıca kirpik diplerine dolması da cabası!!
Rival de Loop 10-Natural dudak kalemini göz içine kullanmak için almıştım ve oldukça yumuşak güzel bir ürün tavsiye ederim..
L'oreal Eye Designer 403 Taupe isimli kalemi ise kaş doldurmak için kullanıyorum. Yumuşak ve oldukça kalıcı bir yapısı var. Bunu annem Almanya'dan almıştı yıllardır benimle. Burda hiç denk gelmedim belki de vardır. Bulursanız kaçırmayın başarılı bir ürün. Ayrıca arkasında ki sünger ucu kalemi dağıtıp yumuşatma konusunda gayet iyi.
Oriflame haki yeşili kaleme ise bayılıyoruum.. Annemden çalmıştım :) Rengi çok güzel. Yapısı da yumuşak. Oriflame satan birini görürseniz kalemlerini mutlaka inceleyin. Ben alt kirpik dibime renk vermek için kullanıyorum. Bende ki 83 Khaki Green.

Elimde kalan kalemler bunlar. Birkaçını çöpe uğurladıktan sonra bulabilirsem Essence' in kahverengi göz kalemini istiyorum. Bende ki Manhattan kaleme annem sahip çıkmış durumda :)
Sizin önerebileceğiniz sevdiğiniz göz kalemi var mı?

Hoşçakalııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

6 yorum

  1. selamm Ceydacım. Kalemlerden yana pek bir dertliyim maybeline falan kullndım felaketti. ama kalem olarak golden ladynin kalemini önerebilirim diğerlerine göre çok daha az akma yapıyor ve kalıcı. Ama hepsi bir tarafa Catherine Arley eyeliner bir kenara. fiyatıyla inanılmaz ters orantılı bir ürün sürülüşü de çok basit açıkcası ondan sonra bütün göz kalemlerim çöpe gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Catherine Arley' e ilk fırsatta bakıcam çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. goz icin ten rengi yumusak bir kalem ariodum rival de loop cukk oldu=) lorealin o yesili bende de var ve o tona bayılıorum gozumde,nerdeyse biticekk,,miss tenin kalemleri de acayip yumusakk tavsiye ederim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Miss ten i daha önce hiç dörmedim bulursam bir bakarım teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Göz kalemsiz güne başlayamayan biri olarak
    Catherine Arley tiyosunu bir kenera yazdım :)

    teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avon' un super shock kalemleride çok iyi ona da bakabilirsiniz :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe