Maybelline Moisture Extreme Ruj ~ 169 Burgundy

09:00

Günaydın kızlar :)

En sevdiğim rujlar arasında olan Maybelline' in Moisture Extreme serisinden bir rujla karşınızdayım.. Bende bu seriden 3 tane ruj var. En son edindiğim ise bu bordo renkte ki ruj. Kendisi benim ruj koleksiyonumun içinde ki en koyu renk olarak tarihe geçti ^,^ Sürekli bu ruju sürmek istiyorum ama gündüz vakti pek cesaret edemiyorum bu kadar koyu bir ruju sürmeye =/ İtiraf etmeliyim ki gece dışarı çıksam da rujumu sürsem diye fırsat kolluyorum.. :) Bir şeyi hemen belirtmek istiyorum; Simli rujlar da var bu seride onlar nasıl bilemem çünkü bende ki 3 rujda simsiz, onlara dayanarak yorum yapıyorum..

Gene rengi tam olarak yansıtamadım :( Burda gözükenden daha koyu bir bordo kızlar haberiniz olsun!



Hemen inceleyelim bu güzel rujun eksi ve artılarını :)

* Yapısı çok güzel. Oldukça yumuşak ve kolay sürülebilen bir yapıda.
* Oldukça nemlendiricili, bu yüzden dudakları asla kurutmuyor.
* Nemlendirme özelliği olan rujlar genelde pek kalıcı olmazlar ama bu rujda böyle bir sorun yok! Tam tersi oldukça kalıcı bir ruj. Ben dudağımda 6 saat tuttum ve hiç rujumu tazelemediğim halde son hali şurda ki makyajımda görebilirsiniz..
* Dudağa sürdükten bir kaç saat sonra o nemlendirici özelliğinden dolayı kaynaklanan parlaklık yok oluyor ve tamamen mat bir hale bürünüyor. Bu sizin için bir eksiyse parlatıcı uygulayabilirsiniz..
* Fiyatı normalde 9 - 10 lira ama Gratis ve Rossmann indirimlerinde çok daha uygun fiyata alabilirsiniz. Ben birini 3 liraya almıştım bunu ise yanılmıyorsam 4,5 liraya almıştım. Fiyatına göre çok fazla iş başarıyor. Bence bu seri Maybelline' in en güzel serisi ;) Renklerini acilen çoğaltmalılar :)

Bu harika rujun tek eksi yönü ambalajı! Dikkatli kapatmazsanız kapağı çok çabuk kırılabiliyor. Bu yüzden kapağına dikkat edin derim başka bir eksisi yok! Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum ^,^

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

8 yorum

  1. ben de bu seriyi çok seviyorum..

    YanıtlaSil
  2. Maybelline'in rujlarına bayılıyorum bu serisini de hiç denememiştim niyeyse gittiğim zaman hemen bakacam bordo ruja bende bayılıyorum ama gündüzde kullan sen taşırsın maşallah :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka denemelisin!! Ayy teşekkür ederim canım ^,^

      Sil
  3. Bende bu serinin That's Mauve 210 rengi var gerçekten yapısına ve rengine bayılıyorum.Buda çok güzelmiş canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O rengi bende gördüm hoşuma gitmişti ama hiç denemedim :)

      Sil
  4. Kaç zamandır indirimlerde elim bu seriye gidiyor ama sadece şu dandik ambalajı yüzünden vazgeçiyorum. Ama bir dahakine kesinlikle alacağım! Rengi de harikaymış güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka almalısın canım beğeneceğini düşünüyorum :) Çook teşekkür ederim ^,^

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe