Nivea Clean Deeper Günlük Temizleme & Peeling Jeli

09:00

Herkese merhaba!

Peeling ürünler ciddi anlamda sıkıntılı. Sivilceniz varsa çoğaltır. Cildiniz yağlıysa sivilce çıkartır! Peeling tanecikleri çok sert ise yüzünüzü çizer. Bunun gibi bir sürü sorunla karşılaşırız. Bu yüzden bilmediğim markaların peeling etkili jellerini yada maskelerini kullanmıyorum, bu konuda  yeniliğe çok açık değilim yani.
Ortaokula başladığımda annem bana peeling jeli, temizleme sütü, tonik gibi cilt bakım ürünleri getirdi Almanya' dan. Tahmin ettiğiniz gibi hepsi Nivea' nın ürünleriydi. Ambalajları farklıydı bir kaç sene önce değişti ambalajları (yanılmıyorsam). İlk kullandığım peeling jelinden çok memnun kalmıştım. Şeffaf jel içinde mavi tanecikleri vardı ve taneciklerin boyutu yoğunluğu idealdi. Elimde ki stok bitince marketlerden almaya devam ettim. Ambalajı değiştiğinde yapısını da değiştirmişler. Buna oldukça üzüldüğümü belirtmek istiyorum..



Jelin rengi mavi olmuş taneciklerin sertliği aynı yüzde eriyor. Ama gel gelelim taneciklerin yoğunluğu az hatta çok az! Bana hiç yeterli gelmedi.. Normal yüz temizleyici jelimden bir farkı kalmamış desem yeridir.. Elimde ki ürün bitince tekrar almayı düşünmüyorum. Olmamış Nivea bu sefer beni hayal kırıklığına uğrattın :(
Sizin kullanıp sevdiğiniz uygun fiyatlı peeling jeli var mı? Bitene kadar güzel bir peeling jeli bulmam lazım :)

Hoşçakalıııın
milkysmile


Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

6 yorum

  1. Tatlim garnier`in 3u 1 arada olani guzel birde neutrogena cok guzeldi . Su an Loreal'in kayisili olanini kullaniyorum tanecikleri yogun degil pek ama kokusu sahane :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam canım indirimde hangisi denk gelirse onu alırım artık :)

      Sil
  2. gratisde satılan pierre f güzel bir peeling ayrıca poşette satılan bir de deneme-seyahat boyu var onu deneyip tam boyunu alabilirsin çünkü ciddi büyük tam boyu..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa evet methini çok duydum deneme boyunu alıp bi bakarım teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Bunu kullanıyorum bende cildim hassas ve kuru oldugu için benim için ideal :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mennun olmana sevindim :) Benim cildim karmadan yağlıya dönük olduğu için yeterli gelmedi ne yazık ki..

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe