Mayıs - Haziran Ayı Alışverişleri (Yves Rocher, Watsons, Trendyol, Stradivarius, vs )

15:47

Herkese uzun bir aradan sonra tekrar merhaba :)

Mayıs ayı doğum günü ayım olduğu için ilk alışverişimi Yves Rocher' den yaptım. İhtiyacım olmadığı için 2 al 1 öde fırsatını değerlendirdim. Severek kullandığım kayısılı yüz peelingini aldım 16.90tl. Yazın severek kullandığım ferahlatıcı sprey toniğini 16.90tl aldım. Şampuan ise hediye edildi. 3 ürüne toplam 16.90tl ödedim. Oldukça güzel bir alışveriş oldu.


 Sephora' ya Glam Glow maskelerden beyaz olanı almak için gittim ama yine yoktu. Aylardır standda yok kendisi :( Bende sadece doğum günü hediyem olan allığı alıp çıktım. Hediyemi almak istediğimde mağaza elamanının "Kalmamıştı ondan ama.." gibilerinden isteksiz tavırlarını umursamadım, bakın siz yinede vardır dedim. Nitekim dediğim gibide oldu..



Watsons' dan uzun zamandır istediğim ama bir türlü bulamadığım Nip+ Fab markasının glycolic scrubını aldım (34tl olması lazım). İpek kirpik mağduru olduğum için kirpiklerime Shiffa Home markasının yağlarını aldım. Hint yağı 10tl, tatlı badem yağı 7tl.


Gratis' ten Swisspers markasının 32li üçgen latex ponponu 4.95tl. Baking işleminde kullanmak için aldım ama bakalım belki başka şeylerde de kullanabilirim.

Anneler Günü indiriminden ise Watsons' dan Maybelline master contour stick ve L'oreal Lumi Magique bazı almıştım. Fiyatlarını hatırlamıyorum maalesef..


Trendyol' da Forever New' in butiği vardı. Geçen sene 150 - 200 liraya aldığım bluzları 55-60 liraya görünce dayanamadım ama maalesef bedenleri kalmamıştı. Bende sadece bu bluzu alabildim. Renk tam benlik <3 Söylememe gerek var mı? :)


Eeen sevdiğim parça ise Stradivarius' dan bu elbise oldu. Tam istediğim tarzda, uçuş uçuş çok tatlı bir elbise. 79.95tl.


Üstte duruşu bu şekilde <3



Benim bir ay boyunca yaptığım alışverişler (aklımda kaldığı kadarıyla) bu şekildeydi.. Siz son zamanlarda neler aldınız?

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
e-mail:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

10 yorum

  1. Güzel günlerde kullan canımcım hepsini:))

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan hepsini elbise harikaymış gerçekten..

    YanıtlaSil
  3. Hepsini güle güle kullan :) İpek kirpik mağduru olmayan yok sanırım; ben hiç bulaşmıyorum bu işlere. Bluz ve elbise ise harikaymış! Güle güle giy, sevgiler!

    YanıtlaSil
  4. Güle güle kullan tatlım özellikle elbiseye bayıldım bende bu yaz yazlıkta giymek için böyle elbiseler alıcam bol bol sanırım :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullanın kayısılı peelingi merak ediyorum, bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Hemen ziyaret ediyorum bende..

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe