Ekim Ayı Makyaj Favorileri 2013

11:23

Herkese merhabaa...
İlk defa favori ürünler yazımla karşınızdayım.. Çünkü bu ay oldukça fazla makyaj yaptım keşke fotoğraflasaydım diye içten içe hayıflanıyorum neyse önümüz kış bol bol makyaj yaparız dimi kızlar :)



Benim bu ay favorilerimin bir kısmı son kullanma tarihi geçmeden bitsin diye kullandığım ürünler.. Yani gerçek favorilerden çok "Sık Kullanılan Ürünler" desem daha doğru bir tabir olur sanırım..
Neymiş onlar;
* Flormar selection pudra: Koyu tonda bir pudra olduğu için bronzer olarak kullanıyorum.
* Maybelline affinitone concealer: Bu da miyadını doldurmak üzere o yüzden sürekli bunu kullanıp bitirmeye çalışıyorum..
* Maybelline affinitone pudra: Bitmesine az kaldı hemen bitirip yeni pudrama geçmek istiyorum..

Diğer gördüğünüz ürünler ise gerçek favoriler :)
* The Balm Balm Jovi Palet: Bu ay sıkça bu paleti kullandım. Farda özellikle koyu ve ışıltılı renkleri kullanarak gece makyajları yaptım.. Mary Lou aydınlatıcıyı her makyajımda kullandım.. İyi ki almışım dediğim harika bir palet!!
* Essence Get Big Lashes: Çok sevdiğim aşık olduğum bir rimeldi ne yazık ki kaldırıldı artık standlarda bulunmuyor. Bitince arkasından ufak bir yas tutup Maybelline rimelime geçicem..
* Essence Floral Grunge allık: Koleksiyonun geldiğini haber veren Gratis çalışanı sayesinde mağaza daha açılmadan kapıda bekleyip kavuştuğum allığıım çook seviyorum çoook..
* Essence All about cupcake ruj: Bunu da Floral Grunge allığı almaya gittiğim zaman almıştım. Essence TR'ye ilk geldiğinde almak isteyipte alamadığım bir rujdu çünkü bulunmuyordu standda :/ Beklediğime değdi harika bir rengi ve yapısı var bulursanız kaçırmayın..
* Maybelline Burgundy ruj: Bu da son favorim! Rengine aşık oldum harika kopkoyu bir bordo içinde ışıltı sim vs yok bir süre sonra dudaklarınızda matlaşıyor ^,^ Ve dudakları ASLA kurutmuyor.. Yazısı yakında blogda olucak..
* Essence fix & matte transparan pudra: Severek kullandığım bir pudra da bu! Ben uzun süredir kendisini göz altıma sürdüğüm kapatıcıyı sabitlemek için kullanıyorum bu konuda da oldukça başarılı..
* Essence I Stage far bazı: Bu da sevdiğim bir ürün..
* Rimmel London Lasting Finish Fondöten: Yapısı yoğun ve aslında günlük hayatta asla kullanmayacağım bir fondöten ama bu aralar düğündü gece gezmeleriydi derken kendisini sıkça kullandım. İçinde spf olmamasından dolayı tercih ettiğim bir fondöten..
* NYC eyeliner: Severek kullanıyorum..
* INGLOT makeup base: Çok sevdiğim makyaj bazım..
* Emily dudak kalemi: Fiyatına göre performansı harika olan kalemler keşke daha önceden bu kadar ön yargılı yaklaşmasaydım bu kalemlere :)
* Avon göz kalemi: Bilmem kaç sene önce Sevgililer Günü için özel tasarımlı olan siyah göz kalemim hala bitmedi akmıyor dağılmıyor seviyorum kendisini..
* Flormar dudak kalemi: Yumuşacık bir yapısı var bunu da severek kullanıyorum..

Ürünlerin hepsinin yorumunu (bir kaçı hariç) sağ tarafta ki etiket kısmından marka seçerek kolaylıkla ulaşabilirsiniz..

Umarım beğenmişsinizdir.. Sizin de sevdiğiniz ortak ürünlerimiz var mı?

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

6 yorum

  1. Tatlimm yaptigin makyajlarin resminii cekk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Unutmazsam çekiyorum canım tripod almam lazım kendim koca makinayı tutamıyorum elimde :)

      Sil
  2. Balm Jovi tüm zamanların favorisi bi' kere! :)

    YanıtlaSil
  3. Maybelline rujları çok seven biri olarak merakla bekliyorum yazmanı:):)

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe