Alışveriş = Sephora & Watsons - Forever New - Batik - H&M - Bershka

09:00

Herkese koskocaman bir Merhaabaaa <3 ^,^
O kadar uzun zaman oldu ki yazmayalı.. Hepinizi çok özledim.. Yazmadığım zamanlarda blogger arkadaşlarımın yazılarını okumayı ihmal etmedim ama yorum bırakamadım ne yazıkki. Sessiz sedasız kaldım biraz. Bundan sonra eski rutinde yazmaya devam edeceğimi umuyorum :) Geri dönüş yazımda çok sevdiğiniz için alışveriş yazısı olsun istedim. Bu aralar cidden çok alışveriş yaptım
ama çoğunu kullandım ambalajı yırtıldı atıldı diye buraya eklemiyorum. Zaten kullandıkça yorumlarını burda bulacaksınız..



Öncelikle Watsons' dan başlayalım. İhtiyaca yönelik bir alışveriş yaptım. Şampuan, saç kremi, pamuk, makyaj temizleyici, vs.. Sarı saç muzdaribi olduğum için John Frieda' nın Go Blonder! serisini çok seviyorum. Bittikçe alınanlardan.. Bu arada Watsons' a yeni gelen Marseillais duş jellerinde 1 alana 1 bedava kampanyası vardı kokuları çook hoş.. Mutlaka bir bakın derim. Nivea' nın BB Clean makyaj temizleme suyuda çok ilgimi çekti deneme amaçlı aldım bakalım nasılmış..


Sephora alışverişimde çok mantıklı ihtiyaç dahilinde bir alışveriş oldu. Fondötenim bittiği için Makeup For Ever' ın merak ettiğim HD fondötenini aldım. Yaz geldi diye bir tık koyusunu tercih ettim. Bende ki 130 numara sarı alttonlu bir fondöten. Bunu alalı bir iki hafta oldu yazısı yakında burda olacak. Benefit Porefessional' a daha fazla kayıtsız kalamadım ve hiç aklımda yokken kendimi kasada buldum ^.^ HD fondöten yanılmıyorsam 130 civarıydı, Porefessional ise 122tl.
Birde Duty Free' den indirimli aldım diye sevindiğim ama indirimle alakası olmayan sevgili parfümümde Gucci Guilty..

H&M'den aldıklarım; Hasır çanta 35tl, hasır şapka 30tl, bikinilerin etiketini kestiğim için hatırlamıyorum ama altı 30 üstü 35tl civarıydı. Deri pantolon indirimde 25tl. Kahverengi çanta 70tl, kahverengi babet 35tl. İç çamaşırlarında da harika indirim olduğunu belirtmeden geçemiycem ^^ Kot pantolon Bershka'dan 35tl.
Sağ alt köşedeki 2 peplum bluz/body ise Forever New' den. Onlarında teki 99.90tl. Pepluma olan aşkım yüzünden bir gün batarsam şaşırmayın :)

Yine çok beğenerek aldığım şifon renkli bluz Batik'ten indirimde 50tl, beyaz olan ise 40tl.
Teknosa' dan ne zamandır istediğim Babyliss 38mm'lik maşayıda aldım rahatladım =) 104.50tl olması  lazım. Fotoğraflamayı unuttuğum daha bir sürü şey kalmış ama neyse adım alışveriş canavarına çıkmasın 😂


NOT:Bu alışverişi yaptığım gün videosunu çekmiştim ama videonun sesi çıkmıyor bilen biri varsa ve yardımcı olursa sevinirim..

Sormak istediğiniz birşey varsa yorum kısmından, mail adresimden yada sosyal medya hesaplarımdan ulaşabilirsiniz.

Hoşçakalııııın...
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

11 yorum

  1. Hoş geldin ♥ Aldıklarını güzel günlerde kullan :) Makeup For Ever HD Fondöten hakkındaki yazını merakla bekliyorum. Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum :) En kısa zamanda yazısı burda olacak :*

      Sil
  2. bayılıyorum alışverişe güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan aldıklarını canım :):)

    YanıtlaSil
  4. Nivea'nın bb clean temizleme suyu yeni çıkmış galiba görürsem senin gibi sırf denemek için alabilirim ben de :) Şifon bluzlar çok güzelmiş hepsini güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. Harika bir alışveriş olmuşş bayıldımm :) Babylips in maşasını ve düzleştiricisini uzun zamandır kullanıyorum harika çok memnunum fiyatına değer bir işlevde ama şu marseillas ı merak ediyorum henüz denemedim yorumlarınızı bekliyorum bloğunuzu da takibe aldım bende bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum :) Bende hemen ışınlanıyorum bloguna ^,^

      Sil
  6. Çok güzel bir alışveriş olmuş canım güle güle kullan:)

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe