MİM - Sevdiğimiz Blogları Tanıtalım - Kaynaşalım

09:00

Herkese merhaba =) Sevgili blogger arkadaşımız Bir Dilim Limon blogunun sahibi Merve çok güzel ama bir o kadar da zor bir mim başlattı. Dünya tatlısı BeautyBoop blogunun sahibi beni de mimlemiş. Çok ama çoook zor bir mim oldu benim için bu yüzden ben biraz hile yapıp blogları çok tutabilirim =)


Gözde çok sıcak kanlı ve objektif ürün yorumları olan bir blogger. Ayrıca cilt bakımına olan düşkünlüğüne hayranım! Eğer bir ürün almayı düşünüyorsanız mutlaka ona danışmalısınız. Cilt ve saç bakımı Gözde' den sorulur ;) Ben böyle şeker bir arkadaşım olduğu için çok mutluyum..


Sevgili Buse harika makyajlar yapıyor ve adım adım fotoğraflıyor. Çok başarılı makyajları var mutlaka yaptığı makyajlara göz atın derim. Makyaj zevkimiz de aynı :) Ayrıca ürün yorumlarını da çok severek okuyorum.. =) Yaptığı güzel makyajları göstermek için video çekmeli dediğim bir kaç blogger arasında!

Ezgi' nin alışveriş videoları, ürün yorumları ve yaptığı makyajlar diyorum. Çok başarılı bir blogger aynı zaman da vlogger. Hala takip etmiyorsanız çok şey kaçırıyorsunuz ;) Ayrıca çok samimi bir blogger ^,^


Ürün yorumlarında ki objektifliğini çok seviyorum. Güvenilir ve çok tatlı bir blogger. Ayrıca o güzel dudaklarında ruj swatchlarını görmeye bayılıyorum. Aradığınız tonda bir ruj bulamıyorsanız ona danışın eminim yardımcı olacaktır ;)

Merve çok güzel makyajlar yapıyor ve yüzünü görünce bile mutlu oluyorum. Ürün yorumlarını da severek takip ettiğim bloggerlardan biri daha =) Bence Merve' de video çekmeli!


Ürün yorumlarını ve alışveriş yazılarını zevkle okuyorum. Blog reader da onun yazısını okumadan geçmem! Objektifliğine güvenebileceğiniz nadir bloggerlardan biri..

Tek Aşk A*

Tek Aşk A* taze blogger ama o kadar samimi ve cana yakın ki yıllardır tanıyormuşsunuz gibi hissediyorsunuz =) Alışveriş yazılarına bayılıyorum ^^

Liby'nin Dünyası

Liby' de ürün yorumlarını, yazılarını zevkle okuduğum takip ettiğim bir blogger. Ayrıca twitterda da takip ediyorum kendisini..

Beautybysyln

Vee assolistimizi sona sakladım; Selin' in yaptığı makyajlar beni benden alıyor! Ayrıca video çekmeye başladı ve oldukça başarılı. Takip etmiyorsanız gerçekten çok şey kaçırıyorsunuz demektir ;) Oturup 2 saat izleyebilirim  kendisini o kadar tatlı ve yetenekli biri..

Zaten izleyici seviyesi çoook fazla olan  Style & Glaze, Powderpuff Buket, Görkem Karman, Mamontenka, Kermy Alemde gibi blogger arkadaşlardan bahsetmeme gerek yok sanırım onları hepimiz severek takip ediyoruz =)
Aklıma ilk gelen blogger arkadaşlarım bunlar ama çok severek takip ettiğim 50 blogger vardır.. İsmini yazamadığım bir çok blogger arkadaşım var ama hepsini buraya yazarsam sabaha kadar bitmez bu yazı =) Hepinizi çok seviyorum Blogdaşlarım! 
Paylaştığım blogger arkadaşları takip etmek için resimlerin üzerine tıklamanız yeterli =)

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

19 yorum

  1. Hepside cok sevdiğim bloglar ve gercekten cok basarılılar :) Tesekkurler ceydacımmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim bu güzel mim için =)

      Sil
  2. bu mimi çok sevdim, bir sürü yeni blog keşfediyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Canim tesekkur ederim bu guzel dusuncelerin icin, cok mutlu oldum :)

    YanıtlaSil
  4. Ayyy kuzum benim ya yerim seni ben:) cok t.ederim guzel yorumlarin icin bizim makyaj zevkimiz seninle ayni nerdeyse ondandir keske sende video ceksende bende seni izlesem saatlerce:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Önce pc yi değiştirmem lazım hem yavaş hemde kapanıyor arada sırada =/ Onu halledersem sürekli video yükleyebilirim =)

      Sil
  5. Blogum hakkındaki güzel yorumların beni çok mutlu etti. Bende senin blogunu keyifle takip ediyorum;) Çok teşekkürler canım:)

    YanıtlaSil
  6. Ayy hayatım çokk teşekkür ederim bu harika sözlerin için! :)) Makyajlarımı beğeniyorsan ne mutlu bana :) Video çekmeyi ben de isterdim ama çok emek isteyen bir iş ve aynı zamanda video için uygun ortamım yok :( Tekrar tekrar teşekkür ederim kocaman öpüyorumm :*:* ♥

    YanıtlaSil
  7. Canım beniiimmm çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için:* Şimdi mimlenmiş mi oldum ben de, en sevdiğim şeylerden biri, ben de yapacağım hemen en kısa sürede. Duygularımızın ve görüşlerimizin karşılıklı olduğunu bil bebeğim, öperim en kocamanından :):**

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tatlım mimlenmiş olduun =) Karşılıklı olmasına daha çok sevindim bende öpüyorum canım :*

      Sil
  8. Oyyy canım benimm güzel sözlerin ve mimi yaptığın için telekkürler :****

    YanıtlaSil
  9. Bende senin bloğunu veee seni çok seviyorum ki Ceyda'm. :) Ennn yakın zamanda bende yapacağım çok faydalı bir mim aynı zamanda yeni bloglar keşfetmek açısından. :) Öpüyorumm seniii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım beniiim merakla bekliyorum senin yazını da =) muck muck :*

      Sil
  10. Oy bebeğim benimm :***

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe