Sigma Kabuki Set Dupe !!! Uygun Fiyatlı Yüz Fırçası

09:00

Herkese merhaba..
Sigma' nın meşhuuuur Kabuki fırçalarına çok para vermek istemeyen, bütçesi kısıtlı ve uygun fiyatlı olsun ama iyi iş çıkarsın diyenleri sevindirecek fırçalarla karşınızdayım =) Daha önce sizlerle şurada ki yazımda aldığım fırçaların ön gösterimini yapmıştım. Şimdi sıra incelemeye geldi.. Bu fırçalar Sigma fırçaların neredeyse birebir aynısı!

Elimde hiç Sigma fırça olmadığı için karşılaştırma yapamıyorum ne yazık ki.. İnternetten bulduğum görsellerle idare edeceğiz..

(google görsellerden alıntıdır)

Evet, öncelikle Sigma' nın şüphesiz en meşhur fırçası F80' le başlayalım. Elimde ki fırçada Flat Kabuki fırça tarzında. Hem toz hem likit ürünleri harika uyguluyor.. Pudra, allık, fondöten, bronzer hepsini uygulamada başarılı.. Ben bu aralar kendisini pudra işi için ayırdım.


Sigma F82 Round Kabuki' nin benzeri ise likit ürünler için yaratılmış sanki! Fondöteni çok güzel uyguluyor, fırça izi bırakmıyor! Başka birşeyi uygulamak için denemedim bile hatta RT expert face fırçayı listemden çıkardım o derece..


F82 ve F84 arasında bir fırça bu. Round Kabuki fırçanın hafif eğimli hali. Likit ve krem allıkları güzel uyguluyor aynı zamanda fondöten uygulamada da çok başarılı.


En son fırçamız ise şekli itibariyle en garip fırçamız =) F86 Tapered Kabuki benzeri fırça. Ben bununla ne uygulayabilirim ki diye düşündüm ilk önce, sonra fırçayı elime aldığım an neler neler yapılmaz kiii dedim =)
Likit, toz, krem bütün ürünlerde başarılı! Fondöten, aydınlatıcı, kapatıcınızı sürmek yada sabitlemek için, burun çevresi gibi zahmetli yerler ve kontur yapmak için herşeyde usta!


Ben 22-23 lira civarında bir fiyata almıştım aliexpress' ten. Dört fırça için gerçekten çok çok iyi bir fiyat!

Tek eksisi biraz zor kurumaları 2 günde kuruyor soğuk odada ama sıcak odada daha çabuk kuruduğunu da belirtmek isterim..

Hoşçakalıın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

19 yorum

  1. Canim gule gule kullan bende almak istiyorum ama kargo, ulasim, guven konusunda tereddut yasadigim icin hic bulasmamistim. Bi kac gube siparis verecegim tam istedigim fircalar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım =) Ücretsiz kargo ve ben yılbaşından önce aldığım için bir ayda geldi şimdi daha hızlı gelir eminim =) İnşallah çabucak kavuşursun fırçalarına =)

      Sil
  2. Ben de aldim bu fircalardan hala beklemedeyim gule gule kullan canim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah hemen gelir canım sende güle güle kullan =)

      Sil
  3. Bu fırçalara bayılıyorum bende de bir seti var. Buarada seni mimledim kuzum. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem ucuz hem güzel bende bayılıyorum =) Hemen bakıyorum tatlım teşekkürler ;)

      Sil
  4. Yüz fırçasından ziyade göz fırçalarına ihtiyacım var benim :) sende memnunsun ne güzel güle güle kullan canım.
    Ben fırçlarımı yıkadığım zaman 3-4 yaprak havlu peçeteyi kaloriferin üzerine serip orada kurutuyorum :) Tabi önec suları aksın diye peçeteye sarıyorum :) Tekrar güle güle kullan ama yazdım bi kenara bunları da.
    Fazla fırçadan zarar gelmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz fırçalarıda var o sitede ama benim bir iki göz fırçası dışında eksiğim kalmadı şükür =) Ben fırçaları baş aşağı kurutuyorum yatay şekilde diplerde su kalıyor ve fırçaların ömrünü kısaltıyor.. =/

      Sil
  5. İyi günlerde kullan canım... Aliexpress'i ben de çok seviyorum. Bu güne kadar hangi satıcısından ne aldıysam hiçbir sorun olmadan ulaştı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Aliexpress hem ucuz hem ücretsiz kargo sebebiyle açık ara favorim =)

      Sil
  6. Canım sen müsait olduğunda bir de göz fırçalarını yaz bana ve göz fırçası arayanlara fikir olsun :) Çok kararsızım göz fırçaları konusunda :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben aliexpressten göz fırçası almadım hiç ama alanlar memnun bir bak istersen siteye, bende elimdeki göz fırçaları üzerine bir yazı yazarım yakında =)

      Sil
  7. Eğer dediğin gibiyseler gerçekten hemen alınası bişeymiş bunlar yaa. Güle güle kullan. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok memnunum bu fiyata daha iyisini bulmak mümkün değil..

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. Hermen bakıyorum bebeğim teşekkür ederiiim =)

      Sil
  9. Acaba fircalarini nasıl yikiyorsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğunlukla kızımın şampuanıyla yani bebek şampuanı. Süngerlerimi de yüz temizleme jeliyle yıkıyorum. Çok sık olmasa da arada bebek yağıyla yumuşatıp ardından şampuan yada yüz temizleme jeliyle yıkıyorum ki yumuşaklıklarını kaybetmesinler diye..

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe