Cettua Siyah Nokta Burun ve T & U Bandı

10:00

Merhaba..
Bugün bir çoğumuzun muzdarip olduğu siyah noktalara değinmek istedim. Kiminin burnunda kiminin alın ve çenesinde, yanağında vs. Bunun için öncelikli olarak yapmamız gereken cildimizi temiz tutmak. Her gün temizleme losyonunuz yada jeliniz kısacası ne kullanıyorsanız onunla cildinizi temizleyip toniğinizi sürüp cildinizi nemlendirirseniz siyah noktalarınızın görünümü büyük çoğunlukta hafifler ve sivilce sorununuz varsa onuda bu şekilde biraz olsun engellersiniz.
Dönem dönem sivilce çıkarıyorum hala çok sinir bozucu bir durum! Yaş 23 oldu ey cildim yeter artık bi dur demek istiyorum =) Siyah noktalarım ise burun bölgemi işgal etmiş durumda birazda çene ve dudak çevremde var. Sıkmak istemiyorum çünkü cilde çok zararı var fakat kendimi bazen tutamıyorum ve sıkıyorum :$ utandım bak şimdi.. Bu lanet olasıca hain siyah noktalara karşı caaanım kozmetik markaları güzel güzel bantlar çıkarmışlar alın deneyin kullanın.. Ben bu zamana kadar Nivea nın siyah nokta bantlarını kullandım gayetde memnundum Gratis de bu bantları görünce alıp denemek istedim çünkü fiyatı gayet uygundu. Nivea'yla aralarında pek bir fark göremedim tek fark fiyatı bence.. Ne kadar çok sevdiğimi daha bitmeden 2 3 paket yedek olarak almamdan anlamışsınızdır sanırım :) Banyodan çıktıktan hemen sonra uygulama yaparsanız daha iyi sonuç alırsınız ben hep bu şekilde kullanıyorum. Banyoda buhar sayesinde gözenekler iyice açılmış oluyor ve siyah noktaların çıkması daha kolay oluyor yada yüzünüze buhar tutup daha sonrada bu bantları kullanabilirsiniz tercih sizin. Tabi üzerinde banyodan sonra kullanın falan yazmıyor ama yıllardır siyah nokta bandı kullanan biri olarak en iyi verimi bu şekilde alıyorum benden söylemesi.. Birde banyoda yüzümü temizleme jeliyle temizliyorum yüz fırçamla bir iki dakika kadar yuvarlak hareketlerle fırçalıyorum gözeneklerim iyice açılıyor ve temizleniyor size de tavsiye ederim. Çıktıktan sonra tonik sürüp biraz bekleyip nemlendiricimi sürüyorum ve tertemiz sağlıklı bir cildim oluyor. Düzenli şekilde yaparsanız farkı görürsünüz..
T bölgesi ve çene için olanda gayet iyi. Alnımda siyah nokta yok ama çenemde biraz var. Çok minik olanları almıyor ama yarısını temizlediği kesin. Hem fiyatı uygun hem işe yarar bir ürün uzun zamandır kullanıyorum bir yan etkisini görmedim gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ama cildiniz hassassa onu bilemem kullandığınız bütün ürünlere temkinli yaklaşın derim..



Siyah noktasız musmutlu bir gün dilerim fıstıklar ^,^

Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

6 yorum

  1. Ben de bayılıyorum bunlara kuzum :*

    YanıtlaSil
  2. Bu ürün çok güzel gerçekten! Ben 2 sene önce ilk siyah nokta bandım olarak bunlardan almıştım ve o günden beri hiç başka marka deneme ihtiyacı duymadım :) Performansı çok iyi bence. Bazıları hiç bir işe yaramadığını söylüyor ama bende çok işe yaradı. Güle güle kullan :) <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok minik yada iyice yerleşmiş olanlarda bi işe yaramıyor ama yeni oluşan vede büyük olanlarda çok faydası var.. elimizle sıkıştırıp çıkarsak daha kötü cilt yıpranıyor :S erkenden buruş buruş olcaz sonra :D

      Sil
  3. :( watsons'unkini almıştım ama bir gram bile çıkarmamıştı o kadar acımasına rağmen. fakat başka bir arkadaşımdaysa ne varsa cıkardı. ama onunkiler kocaman ve yüzeye yakındı.

    bir de bunu deneyim. yarısını alsa yeter :).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Banyodan sonra uygulama yaparsan daha rahat çıkar ve çok eski yerleşmiş siyah noktaları çıkarmıyor ne yazık ki fakat büyük çoğunluğunu temizliyor :)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe