Essence Fix & Matte Translucent Loose Powder / Transparan Toz Pudra

09:00

Herkese Merhaba
Kısa bir aranın ardından tekrar sizinleyim ^,^ Hasta olmak yataktan kalkamamak kendi işini kendi başına halledememek çok kötüymüş :( Allah kimseyi yatağa mahkum etmesin :/ Neyse konumuza gelelim..

Bugün sizlere yaz aylarımın ve dönem dönem cildimde oluşan yağlanma  zamanlarında favorim olan gözümün nuru başımın tacı Essence in transparan toz pudrasıyla tanıştırmayı bir borç bilirim efenim :D Evet afilli bir giriş yaptıktan sonra özete gelelim :)
İlk bakışta normal bebek pudralarına benzer bir hali var hatta fırçayla alıp yüzünüze sürdüğünüzde "Amanın bu da ne hortlağa dönücem galiba" dedirtebilir ama korkmayın yok öyle birşey.. İlk sürdüğünüzde yüzünüz biraz beyazlamış gibi olabilir ama fırçayla dağıtınca geçiyor ve renksiz bir hale bürünüyor. Matlaştırıp makyajınızın ömrünü uzatması da cabası. Üstelik 11 12 lira gibi bir fiyatı vardı. Bu fiyata alınabilecek en iyi sabitleyici transparan pudra diyebilirim.. Bazen sadece göz altıma sürdüğüm kapatıcımı sabitlemek için kullanıyorum sonuç gayet güzel.

Peki bu pudranın hiç mi kötü yanı yok derseniz, evet var; kapak açıldığında etraf çok toz oluyor yavaşça ve dikkatli bir şekilde açıp kapatmak gerekiyor yoksa pudra şekerli kurabiyeye dönebilirsiniz benden söylemesi ^,^

Yağlı ciltlere, makyajım biraz daha uzun dayansın diyenlere, T bölgem parlamasın diyenlere, uygun fiyatlı transparan pudra arayanlara tavsiyemdir. Bittikçe tekrar tekrar alacağım bir pudra..









Hoşçakalıııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com



You Might Also Like

2 yorum

  1. Bunu nasıl bir fırçayla kullanmak gerekiyor acaba :/ ben de bundan alabilirim aslında. Teşekkürler yazı için :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal pudra fırçasıyla rahatça kullanabilirsin tatlım :) Yarın blogda göstericem fırçayı takipte kal ;)

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe