Mim #2

09:00

Günaydın kızlaar..
Bu aralar bütün bloglarda olan mimi bende yaptım.. Beni mimlediği için Hande' ye teşekkür ediyorum.. Hande' nin blogu için tıklayın :) Sanırım bu mimle beni biraz daha tanımış olucaksınız..


1- Hayatınızda mucize olarak nitelendirdiğiniz bir şey yaşadınız mı?

Sanırım 4-5 yaşlarındaydım. Abim mutfakta eline bıçağı almış karnıbahara saplıyordu, haliyle paramparça olmaya başlamıştı. Bende abime yapmamasını annemi kızdırmamasını söyledim. Aynı zamanda annemin bu olaya üzüleceğini düşünüp annem üzülmesin kızmasın diye abimle tartışmaya başladım o beni dinlemeden yaramazlık yapmaya devam ediyordu. Elimi karnıbaharın üstüne koydum yapma diye bağırdım. Abim elini çek bak atarım bıçağı diye beni ihtar etti ama ben dinlemedim abimle iddaalaştım çekmicem elimi iştee atmaa diye kızıyordum çünkü atmaz nasılsa elim varken diye düşünmüştüm. Yanılmışım.. milkysmile
Abim bıçağı tekrar karnıbahara doğru attı ve orta parmağım ortadan ikiye kesildi ayrıldı da diyebilirim.. Kan mutfaktan balkona kadar sızmıştı :S Evde kimsede yoktu. İyi ki üst katta amcamlar oturuyordu, yengem beni kucağında koşa koşa hastaneye götürdü. Bir kaç ameliyattan sonra parmağım iyileşti ama hafif yamuk kaldı diğer parmaklarım gibi dümdüz değil uç kısmı aşağıya bakıyor far swatchlarında çok dikkatli bakınca belli oluyor. Parmağım kopmadığı ve kan kaybından ölmediğim için şanslıyım.. Benim hayatımın ilk mucizesi bu. İkinci mucize ise kızımın doğması milkysmile

2- Almayı düşünüp de alamadığınız ne var? 

MAC ürünleri.. Çok istiyorum! Farları olsun allıkları olsun beni benden alıyor.. Çalışmadığım için ve paramı genelde kızımın ihtiyaçlarına harcadığım için alamıyorum. İlerde bi işe girersem ilk maaşımı MAC' te harcayacağım acı bir gerçek :)

3- Kıyafet konusunda takıntılarınız var mı?
Mini etek, şort ve aşırı dekolteli kıyafetler giymem. Eskiden çok takıntım vardı kıyafet konusunda ama evlenince geçti :)

4- Nefret ettiğiniz huylar veya insanlar?
Yalancı, iki yüzlü, dengesiz, verdiği sözü tutmayan, insanları birbirine düşüren fesatlardan, iftira atanlardan kısacası insan görünümlü şeytanlardan nefret ediyorum!!!

5-Sizi en net tanımlayan kelime?

Saf.. Karşımdaki kişinin tek sözüne inanacak kadar safım! Defalarca yalanını yakalamış, binlerce kez söz verip tutmamış insanın hala bir gün doğru söz söyleyip verdiği sözü tutabileceğine inanırım. Karşımda ki kişi abartı birşey anlatsa bile yalan olduğunu düşünmem saf saf inanırım.. Nefret ediyorum bu huyumdan ve değişmek istiyorum...

6- Hayata yeniden gelme şansınız olsa hangi ülkede doğardınız?
Gene Türk olmak şartıyla, Japonya' da doğmak isterdim.

7- Tek başına bir insan keyiflenmek için ne yapabilir?

Müzik dinleyebilir, film izleyebilir, tatlı çikolata vs yiyebilir ^,^ Fotoğraf çekebilir, puzzle oynayabilir. Kısacası yapmaktan hoşlandığı ne varsa yapabilir kişiden kişiye hobiler değişir..

8- Nikah masasında evleneceğiniz kişiden '' hayır'' cevabı alırsanız ne yaparsınız?

Benim artık öyle bir ihtimalim kalmadı ama ayakkabımı çıkartır o incecik topuğu tepesine geçirip delerdim kafasını!!! Bak sinirlendim şimdi..

9- İnsan kaderini mi yaşar, kaderini mi yazar?

Hmm.. Çok karışık bir durum ama kaderini yaşar! Ne yaparsanız yapın kaderinizden kaçamazsınız..

10- Aklınıza gelen ilk ingilizce kelime ?

O kadar çok yabancı vlogger takip ediyorum ki "Absolutely" kelimesi kulaklarımda çınlıyor.. :)

11- İnternette sahip olduğunuz ilk nick name?

Çok uzun zaman oldu.. Hatırlamıyorum malesef :)

Azıcıkta olsa hakkımda biraz bilgi sahibi oldunuz sanırım :) Umarım beğenmişsinizdir..


Hoşçakalııııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com


You Might Also Like

4 yorum

  1. Çok çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakan varmış ve de aynı tip insanlardan nefret ediyoruz. Emeğine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. Oyy o parmak olayını okurken benim için fena oldu!

    YanıtlaSil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe