Rimmel London Match Perfection Concealer / Kapatıcı

09:00

Herkese merhaba..
Mükemmel kapatıcı arayışım hala devam etmekte.. Bu kapatıcıda daha önce şurada tanıttığım Maybelline kapatıcı gibi. Ben aralarında pek bir fark göremedim. Bulunduğunuz şehirde Watsons yoksa Maybelline' i alabilirsiniz.
Ürünün en sevmediğim özelliği ucunda ki fırçası oldu. Ne kadar ürün çıktığını göremiyorsunuz, bazen az bazen çok çıkıyor ve ucunda kalan fazla ürün fırçada kaldığı için telef oluyor ayrıca o fırçayla uygulama yapmak tam anlamıyla bir kabus oldu benim için. Sırf bu yüzden tekrar almayı düşünmüyorum! Keşke ambalajı sadece tüp şeklinde yapsalar ucunada böyle saçma sapan bir fırça takmasalarmış!!
Yapısı ince, eğer kapatılacak çok sorununuz varsa bu ürünü es geçin. Bazen çizgilere doluyor bazende dolmuyor.. Üzerinden pudrayla geçip sabitlemek zorundasınız.
Bende ki Ivory rengi sanırım en açık olan renk. Göz altlarımda morluk olmadığı halde bu renk bende göz altlarımın mor gözükmesine sebep oldu. Aynı sorun Maybelline'in kapatıcısında da oluyordu. Sanırım bu en açık renklerin geneli bu şekilde..
Fiyatı 15 - 16 liraydı. Bitince başka ürünler denemek istiyorum, tekrar almayı düşünmüyorum. Sizin favori kapatıcınız hangisi paylaşırsanız sevinirim :)
Bu arada bu kapatıcıyı çok seven arkadaşlarım başta Merve'm kusura bakmasın kötü yorumlarım için :)




Hoşçakalııııın
milkysmile

Bana ulaşmak için:
Mail adresim:
makeupbyjade19@gmail.com

You Might Also Like

10 yorum

  1. Bende hiç sevmedim bunu. Bana uymadı. Göz altı morlukları olanlara yetersiz gelecek. Ama sorunu olmayan ciltler zaten ne kullansa memnun kalır hatta kapatıcı sürmelerine bile gerek yok. Hadi fıçasını geçtim çok sürmek istediğimde nasıl yapay durdu anlatamam. Burun ve çene kısmıma fondöten uyguladıktan sonra sürerek değerlendiriyorum bu ürünü artık. Gözlerimde kullanılmıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım.. Mor olmayan göz altlarımı mor göstermeside cabası.. :/

      Sil
  2. aa ben bu concealerı cok begeniyorum canım benim de sorunum yok goz cevremde sadece aydınlık bir gorunum versin diye kullanıyourm. bu arada tatlım pastelin magic touch concealerını deneyebilirsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok övülüyor o kapatıcıyı defalarca duydum ama hiiç merak edipte almadım elimdekiler bitince bir bakayım tatlım çok sağol :) :*

      Sil
    2. minlendin tatlımmm :))
      http://balbocegiilekozmetik.blogspot.com/2013/09/mimlendimm-evde-tek-basna.html

      Sil
    3. hemen bakıyorum canım :)

      Sil
  3. Ben bu ürünü kapatıcı değil de günlük makyajda aydınlatıcı olarak kullanıyorum kuzum. Bu arada daha bugün seni takip etmediğimi fark ettim resmen utandım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende göz altımı aydınlatsın diye kullanıyorum ama övüldüğü kadar başarılı bulmadım.. olabilir tatlım gözünden kaçmıştır :)

      Sil
  4. Eğer morlukları tamamen kapatsın istiyorsan The balmın time balm kapatıcısını öneririm. Bu aydınlatıcıyı oldukça hafif ve iyi buluyorum ben. Morluklarım yok ve ağır yapılı kapatıcılardan hoşlanmıyorum belki o yüzden olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım o kapatıcı çok ağır ki zaten ben kapatıcı aramıyorum amacım göz altıma aydınlık vermek çünkü göz altımda kapatmak istediğim morluk vs birşey yok çok şükür..

      Sil

Hakaret ve Suçlama İçerikli, Reklam Amaçlı Blog Linki Verenlerin Yorumları Yayınlanmayacaktır..

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images

Bumerang - Yazarkafe

Category3

Subscribe